Avatar

Då vi nu talar om SD..

av Seawolf @, torsdag, februari 06, 2020, 16:57 (1553 dagar sedan) @ ole

Där har vi än en SD-sympatisör ser jag.

Jag citerar från din länkade artikel angående SSU i Skåne

"Amanda Borg kallar det som skanderades för en ”gammal ramsa”.

– Detta är ju som sagt en gammal ramsa som har funnits länge inom arbetarrörelsen och som framför allt handlar om förtrycket mot Palestina och ockupationsmakten där och ockupationspolitiken. Vi har varit i kontakt med SSU Skåne och fått försäkran om att det är just det som åsyftas och ingenting annat. Och att de precis som SSU förbundet ser att det är en tvåstatslösning som behövs för Israel och Palestina, säger hon."

Se annars
http://www.klotterplanket-upa.info/index.php?id=87101

Jag är inte sympatisör av varken Sd eller MP eller V för att nämna de partier till vilka de uttalade extremisterna dras vare sig partierna vill det eller ej. Däremot röstar jag oftast på det parti som ligger längst ut i aktuella frågor, för att ge den vid valtiden aktuella sakfrågan maximal hävstångseffekt. Att rösta på något i mitten är så verkningslöst att man lika gärna kan avstå från att rösta alls. Nästa val blir det ofta något annat parti.

Vad gäller S och antisionismen är det klockrent på alla plan att S ger miljardbidrag samt så mycket formella klappande på ryggen de kan, till de organisationer som vill utplåna alla judar och staten Israel, och vilka är helt öppna med detta, så S kan inte gömma sig med att "det hade vi ingen aaaaaning om".

Antisionisterna inom S är inte något som motarbetas av S, tvärtom. Dessutom som sagt, S pratar och sjunger inte bara om detta, man BETALAR en massa också.

Jag anser att informationen om olika partier skall vara rimligt sann och saklig, och inte bestå av ständiga påhopp för att några individer pratar strunt. S engagemang mot Israel och judarna går i en helt annan division, med miljardstöd osv. Det är absolut nödvändigt att påtala detta för media i Sverige är rätt tysta om det.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum