Avatar

Klädkoder och V

av Håkan, Göteborg, tisdag, oktober 06, 2020, 20:05 (23 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag håller i princip med dig angående Sjöstedt och kommunismen, samma vad gäller Åkesson och hans dåvarande faiblesse för andra totalitära strömningar.

Vilket jag hoppas att du också anser.

Mvh Sven-Barry

PS. Vad säger du om en öl på Beefeater någon gång i närtid? DS

En öl, eller två eller fler, på Old Beefeaters Pub är aldrig fel, Sven-Barry, och ihop med Raggmunk och fläsk till ett samtal om islamism kan det knappast bli bättre - så vad sägs om kommande tisdag vid tretiden?

Beträffande de två partiledare du nämner finns det en stor skillnad i vilka de är och hur djupa deras rötter är och i vilken mylla.

Sjöstedt som ung tonåring direkt in i kommunismen när den ännu var som mest revolutionär och skulle fortsätta att vara det ända tills den fick en punka efter Sovjetunionens sammanbrott och berlinmurens fall, varefter den försökte återuppstå utan den genanta bokstaven K i partinamnet. Och Sjöstedt är kvar än i dag.

Åkesson som gick in i SD i slutet nittiotalet efter att en del av de tidigare tongivande personerna redan var borta och andra var på väg ut, och som därefter varit en av de som år för år rensat i den tidigare minst sagt motbjudande vegetationen och dess rötter, och som numera mer kan betraktas som en ännu inte särskilt välskött trädgård i ett småborgerligt småkonservativt villaområde i en mellansvensk stad så som vi vill minnas sådana.

Blev visst lite yvig där...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum