Avatar

Tonen i debatten och förminskande språk...

av Seawolf @, tisdag, februari 16, 2021, 08:15 (16 dagar sedan) @ S-B A-son
Ändrad av Seawolf, tisdag, februari 16, 2021, 08:30

När blir ett parti rumsrent så att det inte är OK att reagera mot dem?

https://www.youtube.com/watch?v=msAEPTUlN88

Mvh Sven-Barry


Ajdå, Sven-Barry, jag måste ha missat att det var detta debatten mellan försvarsministern och Åkesson handlade om.

Och det är inget som hindrar att reagera också mot rumsrena partier, men det mit inlägg med länk handlade om var förminskande språkbruk.

Kan du beskriva vilka av de åtta som är rumsrena och vilka inte, gärna med lite historieskrivning som förklaringar också.

Håkan


Ja precis, det missade du.

Skälet till att Hultqvist tror att det är en bra strategi att debattera på det sätt han gjorde är precis det jag pekade på i länken där Åkesson för inte så väldans länge sen sjöng hemska nidvisor om Palmes död. Hultqvist vill låta påskina att de inte är rumsrena, sant eller falskt.
Den strategin lär inte gå hem hos SD-väljare eller för den delen de väljare som öppnar för samarbete med SD, men den går alldeles säkert hem i de egna leden.

Förstår du vad jag skriver nu?

Mvh Sven-Barry

SD är fortfarande inte tillräckligt stora för att S skall kasta ut sina vänsteliberala flummare och återgå till en realpolitik som motsvarar LO-kollektivets åsikter och behov.

S är partiet som på fullt allvar övervägde att ta över Sveriges företag med deras egna pengar, det är partiet som stiftade lagar mot fria media (Radio Nord och Radio Syd), som först på 60-talet avskaffade tvångssteriliseringar (vars syfte var att "förbättra den svenska folkstammen") och partiet som införde en marginalskatt på 102%, som samarbetade med DDR osv. bara för att nämna ett fåtal av alla saker som finns.
Du tycks räkna in detta parti bland de rumsrena, hur du nu kan lyckas med det konststycket....
Sen tycker jag du skall inse att det är helt olika saker om någon beskyller ett parti för saker de bevisligen genomfört, och att beskylla ett för saker som denne någon PÅSTÅR att de kommer att genomföra.


Beträffande Palme så måste jag erkänna att jag inte sörjde över hans död. Min omedelbara slutsats var att hans dalande popularitet och giftiga personlighet hade fått starka krafter inom S att resonera så att ett mord på Palme skulle stärka S. Den klassiska mordutredarfrågan: "Vem tjänar på om offret mördas?" har aldrig ställts. Som det senare visade sig så var det bara innersta kretsen som visste att Palme saknade livvakter den kvällen.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum