Avatar

Tonen i debatten och förminskande språk...

av Håkan, Göteborg, onsdag, februari 24, 2021, 16:59 (54 dagar sedan) @ Pinja

"Jag tror, men det här ju som sagt bara tro... att om SD inte funnits med sin tydliga bakgrund, hade de problem vi ser i dagens samhälle inte kunnat växa sig så stora."

Så är det alldeles säkert. Själva tillkomsten av SD är ju en reaktion på att något gick mycket snett, och SD stod sedan länge i vägen för alla nödvändiga korrektionsåtgärder. Möjligen har vi nu långt om länge sluppit ur denna politiska rävsax. Det hänger just nu på L.

Pinja

Du uttrycker dig lite oklart om orsak och verkan, Pinja, och Sven-Barry gör en mycket märklig saltomortal.

Det Sven-Barry säger i den del Pinja citerar är att om SD inte funnits hade vi inte haft så stora invandringsrelaterade problem i dag som vi nu har.

Medan Pinja mer verklighetsnära säger att SD kom till ur en reaktion mot invandring (med mycket dynga och många dyngspridare under många år och ännu inte helt utan sådant), men sedan väljarna röstade in dem i riksdagen användes SD av andra partier som ursäkt för att förneka verkligheten.

Men som Pinja och allt fler andra ser det, kanske en demokratisk insikt om partiets existens och insikt om varför väljarna röstat på dem börjar ta över.

Få se om det blir en konservativ trepartiregering om ett par år, det hänger på L...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum