Avatar

Människors lika värde

av Håkan, Göteborg, lördag, oktober 07, 2023, 16:03 (257 dagar sedan) @ Seawolf

Att säga att "vi såg det inte komma" skulle kunna vara sant, men att importen av välboskap från S sida är en medveten strategi från S behöver inte vara falsk för det.
Reinfeldts tidiga skrift om "Det sovande folket" är närmast ett bevis för att hans import av socialbidragstagare syftade till att krossa det svenska socialbidragssystemet. Han "såg det inte komma" att svenska folkets reaktion på försämrade pensioner och annat elände skulle bli ökande väljarsympatier för S.

I vilken mån det var en medveten strategi eller endast en effekt av idéerna från Palmes tid att Sverige skulle bli ett föredöme för hela världen kan vi diskutera Seawolf, men det motiverar inte begreppet konspiration.

Likaså är Reinfeldts politik med sitt samarbete med MP under den andra mandatperioden mest orsakat av att vilja hålla kvar regeringsmakten, på samma sätt som S sålde sig till MP därefter, och med kända resultat också inom energifrågorna.
Inte heller här fungerar det att kalla det en konspiration, annat än som en lite dramatiserad efterhandskonstruktion.

För att åter använda en liten gimmick jag flera gånger använde på den gamla goda planktiden, det verkar som att Henrik Jönsson följer den här tråden.
Hans video i dag tar upp en del av det jag skrev om orsakerna till dagens elände.

Han bör enligt mig tona ner det dramaturgiska framöver men sakligt är det han framför riktigt. Tyvärr är det för långt till nästa val för att röstboskapen ska minnas vilka det var som ställt till det för oss alla.

https://youtu.be/g_tATV9kXDQ

Det lär enligt polisen finnas 40 släktbaserade kriminella nätverk i Sverige i dag.
Som de som skyller allt på utanförskapet tycks tro, hade vi lyssnat på dem så hade det inte blivit så här.
Fan tro´t.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum