Avatar

Människors lika värde

av Håkan, Göteborg, lördag, oktober 14, 2023, 16:59 (53 dagar sedan) @ Seawolf


Det Sven-Barry och Seawolf skriver om invandringen och att den skulle vara en medveten strategi sedan nittiotalet både från vänster och från höger ser jag som konspirationsteorier.


Inte Konspiration?

https://youtu.be/tj6jAfSQANU

Lägg ned, Håkan, du uttrycker bara åsikter men ger inga indicier på vad som leder dig till dem.

Den länkade videon av Henrik Jönsson (som du emellanåt verkar tro på) borde rimligen få dig att öppna ditt medvetandes lock och släppa in verkligheten.....

Kul tillfällighet Seawolf, jag hade precis avslutat tittandet på hans video i dag när jag öppnade upa för att se om någon skrivit något.

Det är märkligt att du kritiserar mig för att inte ge några indicier för mina åsikter.
Min åsikt, att de påstådda taktiska och strategiska målen varit att få till en så stor invandring som möjligt, är att detta inte stämmer med verkligheten - och hur ska man kunna ge några indicier på något som inte funnits?
Boken "Det sovande folket" framställde du som ett bevis för din tes, men boken innehåller ingenting av det du påstod att den gör, och jag noterar att du inte bemöter det jag skrev om det.

Dagens Henrik Jönsson, när jag lyssnade på hans redogörelse för hur S steg för steg lierade sig med muslimska företrädare och organisationer tänkte jag faktiskt på dig Seawolf, och att du nog skulle se det som ett bevis för din tes - och se där hur rätt jag fick.
Men, ingenstans nämns invandring och att denna ska öka, det enda är samarbete med muslimska organisationer och att få dessa att stödja S och att få muslimer att rösta på S.

Det där att försöka förflytta fokus är ett trick jag är väl bekant med, inte minst från upa...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum