Avatar

Människors lika värde

av Håkan, Göteborg, måndag, oktober 16, 2023, 15:26 (51 dagar sedan) @ Seawolf

Henriks presentation var tydligen för lång för att hålla kvar Håkans uppmärksamhet hela tiden. Så då får jag peka ut ett exempel på Socialdemokratins högst medvetna satsning på att lägga under sig invandrarrösterna.https://youtu.be/tj6jAfSQANU?t=748
Vad gäller Reinfeldts val av metod för att väcka "det sovande folket" finns det inte beskrivet i skriften. Vilket är självklart: I en kampsituation är det uteslutet att avslöja för motståndarna vilka metoder man avser att använda för att vinna.


Det var just för att jag tog del av hela videon som jag noterade att Henrik Jönsson inte tog upp något om att öka invandringen.

Det du återigen hänvisar till är något annat, att få invandrare att rösta på S.
Det vet vi sedan åratal att S jobbar ohederligt för, så det behöver vi inte bråka om Seawolf.

Det som är tråkigt är att se just dig, som annars håller på saklighet och stringens, nu försöka byta ämne, från att Reinfeldt och S ville maximera invandring till att det nu bara handlar om att få fler väljare till S.

Jag citerar hela det inlägg på upa från 2021 som du själv länkade till i ditt första inlägg i den här tråden.

Citat:
"Invandringsvänlighet har två totalt väsensskilda grunder.
Den ena, Reinfeldts, är en önskan att släppa in så mycket invandrare så att välfärdssystemet faller ihop varefter hans "Sovande Folk" inser den rätta sanningen och röstar konservativt, samtidigt som LO faller sönder av att massor av dessa invandrare jobbar stenhårt till mycket låga löner, och mestadels svarta sådana.
Den andra, och numera förhärskande, är att i takt med att alltmer av de klassiska LO-väljarna överger vänstern politiskt, och man ännu inte uppnått en så stor mängd politiskt tillsatta offentliganställda som röster rött, så måste man importera miljontals invandrare på bidrag för att dessa skall komplettera väljarmängden med trogna rödröstare.
Som bekant är numera detta mål nästan, men inte riktigt, uppnått: Offentliganställdas och invandrarnas röster räcker nästan för att nå regeringsmajoritet. Det fattas fortfarend sisådär en halv miljon lågutbildade bidragsinvandrare.
Högutbildade invandrare som har jobb jagas med blåslampa, minsta lilla formella fel och de förvisas ur landet direkt. De är ju olämplig valboskap, de röster ju troligen inte rött."

Slut citat.

Och nu plötsligt i ditt senaste inlägg säger du att det självklart inte står något om detta i Reinfeldts bok, trots att du hänvisade mig till boken för att se just det.

Och då är vi tillbaka till det där med konspirationer Seawolf, ett uttryck du värjde dig emot men som du nu själv påstår att det var. En agenda som måste hemlighållas gentemot omvärlden.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum