Avatar

Människors lika värde

av Seawolf @, tisdag, oktober 17, 2023, 07:28 (50 dagar sedan) @ Håkan

Och då är vi tillbaka till det där med konspirationer Seawolf, ett uttryck du värjde dig emot men som du nu själv påstår att det var. En agenda som måste hemlighållas gentemot omvärlden.

Håkan

Kalla det vad du vill, men Reinfeldts manövrer angående "det sovande folket" mm beskrivs bl.a. här och får rimligen bedömas vara intill förväxling lika hemlighållande:
https://www.svt.se/kultur/reinfeldts-bok-lamnades-in-for-arkivering

Beträffande Socialdemokratin så beskrivs faktabaserat av Henrik Jönsson deras agerande med syfte att införskaffa ett nytt proletariat (efter att ha lyckats utveckla ett Sverige där via utbildning och mera högteknologi åstadkommit en befolkning som inte stöder dem).
Detta förfarande är tydligen enligt dig och din begreppsvärld inte hemligt nog för att kunna klassas som konspiration. Varefter detta av dig påklistrade epitetet (som jag inte använt i sammanhanget) tas som intäkt för att jag har fel. Sånt kallas ofta för "halmgubbemetoden".

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum