Avatar

Earth Hour

av Ljusne-Håkan @, Södra Bottenhavet, de enda riktiga havet, måndag, mars 29, 2010, 20:25 (5152 dagar sedan) @ morpheus
Ändrad av Ljusne-Håkan, måndag, mars 29, 2010, 20:43

Det tråkiga är väl att de flesta som manifesterar i dylika upprop snabbt faller tillbaka i gamla fotspår? Köper en ny fin SUV (cityjeep) för att glassa i stan? hur jävla dumt är inte det då? När vi ändå har en terrängkörningsförbudslag (långt ord) varför envisas biltillverkarna med att bygga idiotbilar? jo för idioterna kräver det påstår tillverkarna? SLUTA tillverka bränsleslukande miljöbovar!

Jag själv kör en gammal Volvo 850 från 1995, visst drar den för mycket, men jag har inte råd till ny bil så ofta att jag kan hjälpa till med miljötänket på det viset jag kanske skulle vilja.

Att släcka lyset en timme för att visa omvärlden att jag vill vara duktig är ett spel för galleriet, ungefär som när miljömuppen Al Gore skulle tala inför publik och flög dit med ett passagerarplan för 200 personer när han bara hade sin egen stab med sig? Eller när han fick sin SUV fraktad med trailer dit han landade för att han skulle kunna köra sin egen bil 2 mil till konventet, sedan fraktades bilen tillbaka på trailer igen? Eller när hans egen bostad ökade energiförbrukningen med jag vet inte hur mycket, men det står rätt mycket om just muppen Al Gore om man söker på nätet.

Fyfan för miljömuppar som skor sig på "miljöhotet" som vi andra får vara med och betala för, själva är de riktiga miljösvin!


/Jan-Eric- trött på allt jävla dravel om jordens undergång!

Och att Al Gore är ett svin är förstås vi som är med i miljörörelser som tex Earth Hour skyldiga till, det är väl vårat fel?
Av de en miljard som var med igår tror jag inte en enda en gjorde det för att visa hur duktig han var. Jag häpnar.

--
I helvete heller!, skrek han inni från kammarn.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum