Earth Hour

av Filip2, måndag, mars 29, 2010, 20:49 (5152 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Att släcka ljusen i 1 timme är bara den rika världens sätt att döva sitt samvete...hurra nu har jag släckt en timme och nu kan jag köra min volvo 5 år till och jag kan skryta för grannarna att jag gjort en miljöinsats...teknik och kunnade finns att ta bort CO2...men inte är man beredd att betala 20% mer för elen för att slippa CO2 utsläppen från tex ett kolkraftverk när ca 70% av priset är skatt...skulle politikerna sänka skatten på el med ca 20 öre skulle vi kunna finansiera en ca 90% reduktion av CO2 utsläppen från kraftindustrin
Dubbelmoral kallar jag det


Den rika världen sätt att döva sitt samvete? Jag slutar aldrig att häpna över hur otroligt stendumma ni är. Ni formulerar er bara värre och värre.
Earh Hour är vanligt folk som tänker på framtiden, och med sin manifestation göra att många, många fler blir uppmärksamma på vad som håller på att hända.
Har ni barn som läser all den idioti ni skriver angående bla Earth Hour så tycker jag synd om dem. De skäms säkerligen över att ha er till föräldrar.

Trodde du blivit snäll, gammal och klok:-) men icke sa nicke

Att lösa jordens problem hjälper ju knappast att döva samvetet under nån timme och sen fortsätta köra nån gammal volvo, gräsklippare, snöslunga eller vad det kan vara...ungarna blir säkert stolta om man slutar snacka o börjar handla..hurra du har bidragit med 2kr för jordens energireducering under den timmen.betala 10-20 öre/kWh mer för energin eller be politikerna sänka skatten i motsvarande mån så man kan plocka bort koldioxiden från dessa källor (om ambitionen finns) istället eller kanske satsa en peng på forskning.
Vill du behålla samma standard får du väl jobba en kvart mer om dan
Men det är inte svensson beredd att betala.
Dubbel moral kallas det


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum