Earth Hour

av Filip2, måndag, mars 29, 2010, 23:29 (5152 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan

Syftar du på mej?....antar det, jag frågar dej återigen..vad är ditt syfte att gå på person istället för sak? Mår du bra av det?...

Syftar är väl inte rätt ord när jag skriver ditt namn/nick Philip?
Den rika världen dövar sitt samvete? Jag blir helt matt... Det är ju helt vanliga människor som gått samman för att försöka göra nånting bra för världen. Och det finns ju knappast nån regel i att man ska släcka lampor en timme och sen dra igång stora motorer och hälla ut olja på backen. De jag såg i kyrkan igår var av den sort som försöker leva miljövänligt varje dag. Men här i detta lilla skitforum sitter det såna som Philip och Håkan och säger att de släcker lampor en stund, sen går ut till sina SUVar och glömmer alltihop till nästa år.
Ska det vara så svårt att fatta att det inte är miljösvin som tycker det här är en bra idé? Miljösvinen skiter väl fullständigt i Earth Hour!
Har du barn i närheten kanske de kan förklara för dig?

Om jag inte får försöka diskutera med dig Philip, hur ska jag göra då? Ska jag fråga "saken" varför de vill ljuga en timme att de vill förändra världen till det bättre fast de i verkligheten inte vill det? Jag tycker uppriktigt synd om dig som person. Syftet att jag skriver här att få er att fatta att det inte är Earth Hour som ligger bakom alla idiotbeslut som regeringar världen över har tagit. Men jag tror tyvärr det är omöjligt, somliga av er är helt enkelt för dumma att det inte går. Stackars era barn.

Du får diskutera hur mycket som helst med mej men du för ingen diskution utan du angriper person istället för sak...men det har du väldigt svårt för att fatta.....varför gör du det? mår du bra av det eller är du så feg att du använder det när argumenten tryter???
Din argumentering är fantastisk och du pådyvlar mej både åsikter och suvar och annat..jag känner igen den argumenteringen sen tidigare
Du jag vet att du är ett miljösvin..precis som jag ...det är man med automatik om man lever på vår standard vi har idag.. så funkar det lille Håkan..så kom inte och påstå nått annat. Förklara det för dina barn.
Att du sen verkar prylgalen, kör omkring med en gammal volvo, har 2 bilar, bor i villa, husvagn,gräsklippare,snöslunga,stor fin långkölad båt,gitarrer, förstärkare etc..etc etc..späder bara på din kvot betydligt över vad medel svennson klarar av...kanske 100 gånger mer en vad världsmedborgaren klarar av....förklara det för dina barn.
Och då tycker du det räcker att döva ditt samvete under 1 timme....förklara sambanden för dina barn istället....Det som är mest synd är att du tycker det räcker.. det skrämmer mej...
Som jag skrivit tidigare... vill du göra nått verkligt för miljön.. betala vad det kostar, eller avstå lite av din lön till forskning


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum