Avatar

IS-Andersson m.fl. vill hem

av Seawolf @, onsdag, februari 27, 2019, 07:36 (87 dagar sedan) @ S-B A-son

SVT har allaredan släppt fram gråtare och gråterskor av alla upptänkliga former för att IS-personalen skall få komma till Sverige igen. Kom sen inte och påstå att SVT är neutralt och opolitiskt!
Att IS-deltagarna skulle kunna dömas till något som helst brott i svenska domstolar är fullkomligt uteslutet. "Ställt utom varje rimligt tvivel" är den friandetes som i Sverige har förvanskats in absurdum, IS-arna har i de flesta fallen varit maskerade i de sammanhang där deras dåd filmats eller dokumenterats på annat sätt.
Annat hade det varit om en Vit Man hade haft ihop det med en villig 14-åring i Långtbortistan, då dj-r! Ta bara gänget som våldtog och misshandlade en drogmissbrukande kvinna och som friades för att de påstod att det hela var en betald tjänst med knark som betalmedel. Och det absurda svanska rättsväsendet missade då fullkomligt att fälla gänget för köp av sexuella tjänster, fast de alltså bekände detta!
Ett rimligt sätt att hantera IS-återvändarna vore att skapa en internationell motsvarighet till Guantanamo på någon enslig ö i en ocean nånstans, där de enskilda fallen kan utredas sorgfälligt via evighetslånga djupförhör där angiveri uppmuntras. Svalbard kanske? Där behöver inte rymningsrisken vara stor, isbjörnarna svara för den yttre vaktstyrkan.....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum