Avatar

Anden ur flaskan

av Håkan, Göteborg, tisdag, januari 14, 2020, 16:45 (207 dagar sedan) @ S-B A-son

Du är ju välbekant med länkar, så här kommer en som du själv kunde ha letat upp: https://sv.wikipedia.org/wiki/Libertarianism

Centerns stora förändring kom när man försökte gå från ett landsbygdsparti som stod för allt det som centern inte står för idag. Invandring är en sådan fråga. Är Stureplanscentern ett känt begrepp? Tror att Alexander Bard kallar sig för centerpartist.

Och var du fått för dig att jag gillar Lööf och Centern måste väl vara i dina egna mörka grottors irrgångar. Visst blir allt så mycket enklare om man aldrig tänker efter och klistrar etiketter på den ene och den andre?

Mvh Sven-Barry, nej inte Lööf heller

I stället för att med egna ord förtydliga vad du kritiserar mig för att vara, Sven-Barry, så kommer en länk och orden att jag själv kan ta reda på det. Och några hänvisningar till andra personer du ogillar, som så ofta.

Jaja, jag kollade faktiskt lite efter att jag skrivit mitt inlägg och se, du min kompis Sven-Barry är en ganska så tydlig libertarian! Åtminstone var du det under alla de år jag känt dig fram till nu, då ditt liv fått nya visioner.

Det där med min knorr om Annie Lööf tyder på dels att du numera saknar humor, dels att du har blivit väldigt lättkränkt, dels att du missat att Pinja gjorde Björklund till en av dina idoler. Vilket jag alltså gjorde en knorr av med Lööf.

Mina mörka grottors irrgångar och att aldrig tänka efter ska jag klistra upp på min vägg där jag samlar på Sven-Barryiania…

Hoppas verkligen vi ses snart, ett par pilsner rensar det mesta som vi vet.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum