Avatar

En musikal med Henrik Jönsson

av Håkan, Göteborg, fredag, oktober 13, 2023, 22:39 (53 dagar sedan) @ S-B A-son

Efter en massiv kampanj på Facebook inser jag nu att Henrik Jönsson inte bara är chefsideolog för i alla fall någon upa-are men nu också slagit in på den lite lättare linjen. (Hur har han råd att blandas bland bitcoin-scammers och genomskinliga påverkanskampanjer på FB?)

Jag ber er kulturintresserade upa-are som naturligtvis redan köpt biljett rapportera allt från denna begivenhet och finkulturella yttring.

https://frihetpalivochdod.se/

Mvh Sven-Barry, gladare för var dag

Varför den mest personfixerade skribenten på upa aldrig vågar nämna människor vid namn är lite mysko, detta då ändå alla förstår att det är Håkan som Sven-Barry ständigt syftar på.
Den andra upa-profilen som sticker ut hakan vågar han sig inte på, ju.

Henrik Jönsson har diagnosticerats med en obotlig och potentiellt dödlig sjukdom, vilket kanske Sven-Barry inte har noterat, och detta kanske kan förklara den kända Sven-Barryianska hånfullheten trots att ständigt vara hånfull inte är en bra grej om man vill bli betraktad som en seriös tänkare, ju.

Men, när jag första gången såg det här om en turné och så vidare så undrade också jag hur en landsomfattande turné med en musikal ska fungera ihop med en opinionsbildande och ofta skarpt hållen nätpublikation om allvarliga samhällsfrågor?

Kanske de som löser biljetter får några nya insikter - vilket tyvärr Sven-Barry är ständigt ointresserad av att få, ju.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum