Avatar

En musikal med Henrik Jönsson

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, oktober 20, 2023, 17:36 (47 dagar sedan) @ Håkan


Mvh Sven-Barry, inte ett dugg hånfull.

Hej Sven-Barry, det vart riktigt kul att se dina avslutande ord efter att ha läst alla dina föregående.

Men, visst är sjukdom inte ett argument och jag nämnde det mest för att lite mindre hånfullhet och lite mer faktabaserad kritik vore önskvärt i din attityd gentemot Jönsson.
Och överhuvudtaget faktiskt.

Och hånfullt är allt du skriver och faktabaserat inget.
Ord som Chefsideolog, ideologisk ledstjärna och sympatiserar med hans åsikter är inte faktabaserad kritik utan endast hånfullheter.

Vilka åsikter har Jönsson som du påstår att jag delar, till exempel.
Har du aldrig gått in på.

Dessutom bör du läsa vad jag skriver, vilket jag påpekat flera gånger tidigare under åren, då jag ifrågasatte det där med musikalen. Kolla så får du se.

Jag såg i går "100 %" med Jönsson i rollen som husvärd och intervjuare, lite i Hylands-Hörna stil med Army of Lovers som husband och Ulf Kristersson och en före detta armechef som gäster, och med lite champagne också.

Ganska beklämmande föreställning, vad säger du Sven-Barry som är genuint intresserad?

Håkan

PS
Jag skrev det ovanstående mest för att roa min bäste vän som ibland tittar in på upa.
DS

Jag har i alla fall sett dryga 30 minuter av Jönssons show. Mer kan jag inte lägga på detta nu emedan jag ska inmundiga en öl eller två med kompisar i det område i Spanien vi flyttat till.

Ett par reflektioner, Army of Lovers är helt passé i mina öron och ögon. Sedan har jag stor respekt för f.d. arméchefen som svarade ungefär som jag förväntade mig.

Som parentes åt jag och en gammal arbetskamrat lunch med en f.d. arméchef för nästan 20 år sedan. En mycket klok man. Han köpte in Leoparderna Strv 121 till Sverige. Kristersson har nu givit bort en delmängd av strv 122 till Ukraina i strid mot nuvarande försvarsledning. Om de har levererats har jag ingen aning om. Uffes starka sida är ju inte att ha en fungerande verkstad. Något han påstod sig ha innan valet.

Lite förvånande är att Henrik Jönsson har hittills i programmet inte ställt en enda kritisk fråga till Kristersson utan snällt jamsat med när Kristersson uttalar sig. Kanske inte så förvånande när man känner till Jönssons politiska hemvist.

Mvh Sven-Barry, absolut inte hånfull

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum