Avatar

En musikal med Henrik Jönsson

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, oktober 19, 2023, 18:46 (48 dagar sedan) @ Håkan

Efter en massiv kampanj på Facebook inser jag nu att Henrik Jönsson inte bara är chefsideolog för i alla fall någon upa-are men nu också slagit in på den lite lättare linjen. (Hur har han råd att blandas bland bitcoin-scammers och genomskinliga påverkanskampanjer på FB?)

Jag ber er kulturintresserade upa-are som naturligtvis redan köpt biljett rapportera allt från denna begivenhet och finkulturella yttring.

https://frihetpalivochdod.se/

Mvh Sven-Barry, gladare för var dag


Varför den mest personfixerade skribenten på upa aldrig vågar nämna människor vid namn är lite mysko, detta då ändå alla förstår att det är Håkan som Sven-Barry ständigt syftar på.
Den andra upa-profilen som sticker ut hakan vågar han sig inte på, ju.

Henrik Jönsson har diagnosticerats med en obotlig och potentiellt dödlig sjukdom, vilket kanske Sven-Barry inte har noterat, och detta kanske kan förklara den kända Sven-Barryianska hånfullheten trots att ständigt vara hånfull inte är en bra grej om man vill bli betraktad som en seriös tänkare, ju.

Men, när jag första gången såg det här om en turné och så vidare så undrade också jag hur en landsomfattande turné med en musikal ska fungera ihop med en opinionsbildande och ofta skarpt hållen nätpublikation om allvarliga samhällsfrågor?

Kanske de som löser biljetter får några nya insikter - vilket tyvärr Sven-Barry är ständigt ointresserad av att få, ju.

Håkan

Bästa Håkan, du är troligen inte den ende på upa som har Jönsson som ideologisk ledstjärna. Jag har dessutom noterat att "den andre" emellanåt är kritisk till ledstjärnans orerande.

Vad har Jönssons sjukdom att göra med något som helst annat än han själv? Ska jag få större förståelse för hans sätt att framföra sina åsikter? Få större förståelse för att han väljer att framföra en musikal? Jag vet ingenting om denna sjukdom. Är det måhända turboläpp han fått?

Jag är genuint intresserad av hur han tänker i musikalfrågan. Jag anar att du menar att en musikal är att betrakta som ett seriöst försök att sprida ett budskap medan du anser att raljerande som du kallar hånfullhet är det inte.

Jag hoppas verkligen att du och andra som sympatiserar med hans åsikter verkligen knallar iväg och ser spektaklet och sedan lämnar en fullödig rapport på upa eller ännu hellre på ett medium som träffar fler än stofilerna som skriver och läser här.

Mvh Sven-Barry, inte ett dugg hånfull.

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum