Försvunna naturhamnar

av Brendan, söndag, oktober 18, 2009, 21:45 (5313 dagar sedan) @ Håkan

Den där Håkan, som råkar vara jag Brendan, vet inte alls att du är sanningsenlig.
Det jag vet är att du ännu inte en enda gång har redovisat kontrollerbara fakta om en enda av de observationer du, eller Camilla, påstår att ni observerat.

Det jag tror mig veta om mig själv, vilket enligt Brendan är mindre än Brendan vet, är att jag har ett patos för sanning och logik, och också för verkligheten.
Om verkligheten är att Bohuslän måste exploateras för att Bohusläns befolkning skall överleva och kunna bo kvar, om än i något reducerat antal kilometer orörd natur, så vill jag leva i den verkligheten.

Den verklighet Brendan, och hans nyfunna sidekick Pirateking, påstår sig kämpa för är att försöka få världens sju milliarder människor att hålla med om de värderingar Brendan (och hans sidekick) har beträffande seglingsreviret Bohuslän.

Jag är den förste att ta till mig den gräddfilens alla goda smaker, om det kunde bli verklighet, men till skillnad från Brendan jobbar jag ännu och vet hur verkligheten ser ut.

Håkan

Du jobbar, medan jag seglar och jag vet hur verkligheten ser ut i skärgårdarna i västsverige och Norge. Men snart kanske du också blir pensionär och får tid att uppleva verkligheten.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum