Försvar !!!

av Tomas E @, fredag, oktober 16, 2009, 15:16 (5316 dagar sedan) @ Brendan
Ändrad av Tomas E, fredag, oktober 16, 2009, 15:37

Att signaturen Brendan håller stilen, d v s inte "stilen", utan sin egen, speciella stil, förvånar föga. Han torde vid det här laget ha gjort sig omöjlig i de flesta sammanhang, såväl privat som digitalt.

Det här är det inlägg, som inte var avsett som en provokation riktad mot honom, och som även med Brendan-Ura-Kaipa-m fl-mått mätt får honom att tappa varje uns av sans och balans:

http://www.klotterplanket-upa.se/forum7/index.php?id=411

"Det optimala måste vara att...

Av Tomas E, Stressträsk, Thursday, October 08, 2009, 21:02 (8 dagar sedan) @ Ura-Kaipa

...ordna med maxstora stenbrott på såväl Hyppeln som Rörö. På så sätt förbättrar man den lokala topografin i två avseenden, nämligen dels att Hyppeln och Rörö planas ut och därmed lättare låter sig bebyggas (med början vid stränderna och sedan in mot land), dels produceras maximala tippmassor för utfyllnad av det ovan nämnda sundet, vilket i sin tur medger en än större yta för byggnation av semesterbostäder, gärna åt norrmän, eftersom de kan betala för sig. Pryd så det före detta stenbrottet, sedermera strandnära boendet med lämpligt antal strategiskt placerade vindsnurror och marknadsför skapelsen som Hypprö Ekopark och den lokala ekonomiska tillväxten når oanade höjder!"

Det var tänkt som en satir, som någon mer driftig person gärna kunde ha fått vidareutveckla och publicera, exempelvis i den bohuslänska lokalpressen. Att någon kan ta det på allvar är omöjligt att förstå, särskilt om man vet var jag i allmänhet står i miljö- och naturfrågan, vilket Brendan mycket väl gör.

Att Brendan inte mår så bra har säkert stått klart sedan länge, men det här fullständigt provocerade påhoppet (påhoppen) överträffar allt jag har sett på seglingsforumen under de år jag har tagit del av dem.

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum