Hatinlägg från Brendan?

av Brendan, lördag, oktober 17, 2009, 12:06 (5315 dagar sedan) @ Ljusne-Håkan
Ändrad av Brendan, lördag, oktober 17, 2009, 12:29

Brendan har du kanske börjat supa? De senaste hatinläggen är över gränsen. Hade jag fått såna där kommentarer skulle jag blivit ganska förbannad.
Ett tips Brendan: PMa Rövarn och skriv att du råkat skriva lite väl grovt och att du vill att han tar bort det värsta, så gör han det. Sen tar vi nya tag.
Man säger/skriver en massa dumt ibland, jag brukar be om ursäkt, fast det svider lite. Jag har gått över gränsen många ggr, men det är bara att ta tillbaka somligt, sen är det glömt av de utsatta.

Och Brendan, varför inte skriva lite om dina längre öveseglingar istället för att berätta hur du hatar en som skadat ryggen så att han knappt tar sig ner i en båt? Och att du bara orkar häva ur dig skit om "ickeseglaren" Peter K? Som tur är verkar Peter bara skratta åt dig.

Och nu undrar jag varför jag skrev det här egentligen. Någe annorlunda lär det väl inte bli, men man kan ju hoppas.:-D

Blixt Gordon Ljusne

1) Jag har inte börjat supa, och jag var helt nykter och vid mina sinnens fulla bruk när jag skrev mitt skojfriska inlägg.

2) Jag har tidigare vädjat till Rövarn om att få mina inlägg under nicket Ura-Kaipa borttagna och få nicket Ura-Kaipa borttaget. Det sistnämnda gick han med på, men det blev nobben direkt när det gällde inläggen. Tyvärr är det så på det här forumet att inlägg inte kan ändras eller tas bort. Samma som på gammelplanket alltså.

3) Anledningen till att jag ville ha mina inlägg borttagna var att jag kände mig som en jubelidiot som hade tagit det här forumet på allvar och faktiskt trott på det. Jag skrev från hjärtat, fullt seriöst, omdömesgillt och med stor eftertanke. Resultatet blev en rad idiotiska svarsinlägg där man totalt skojade bort allting som var viktigt för mig. De värsta skojarna var som vanligt Peter K, Sumprunkaren och Håkan. Nåja, jag lugnade ner mig, lät det gå en tid och svarade sedan i samma glada och festligt humoristiska anda. Allting är ju bara på skoj här, idel strunt och dumheter. Varför inte ansluta sig till dårarna och skriva i deras anda? Naturligtvis menade jag inte ord av vad jag skrev om hur jag skulle behandla Sumprunkaren. Jag var bara precis lika festligt skojfrisk som han, när han svarade på mitt inlägg om lågbron.

4) Hatar? Inte för ett ögonblick. Jag hatar absolut ingen av de här herrarna, och har inte skrivit någonting som jag har anledning att ta tillbaka. Vi skojar och skämtar och ger uttryck får vår enormt utvecklade humor. Inte sant? Gud vad roliga vi är allihop i den här stora härliga familjen.

5) Att Sumprunkaren har haft ryggbesvär vet jag. Men såvitt jag vet är han helt återställd, jobbar och står i och går i båttankar. Jag har faktiskt inte haft en tanke på att jag var elak för att jag önskade kölhala en person med ryggont. Men visst, så gör man ju inte. Och att hänga upp dom i taskorna, usch vad taskigt. Dom får ju bli av med sitt ryggonda först.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum