Avatar

En debattartikel om fiskefrågor...

av Seawolf @, söndag, maj 05, 2019, 07:11 (436 dagar sedan) @ Pinja

Apropå rubriken i denna tråd. Jag skrev så här nyss till Isabella Lövin på hennes Facebook sida. För övrigt har jag bestämt mig att rösta på m i EU valet.

Isabella, jag vet ju att du inte själv kandiderar till EU parlamentet. Jag har ju brukat rösta på dig för den fina insats på fiskeriområdet du gjorde där på din tid. Just fiskefrågan är ju en av de allra viktigaste, en där resultat endast kan nås samfällt inom EU. Ändå har jag inte sett att en enda kandidat till EU valet tagit upp frågan i något tal eller debatt artikel. Inte någon från Miljöpartiet heller. Jag kan dessvärre inte rösta på MP på grund av er fullständigt vanvettiga hets mot vanliga bilister, och er migrationspolitik. Men får jag få be dig om en sak. Gå ut och skriv en debattartikel om fisket, var vi står idag och vad som står på spel. Redogör för fakta, tala om vad som bör göras, och begär svar på tal från övriga partier. Det kommer ge er stöd, och, de andra kommer att behöva svara, och jag kommer att få vägledning att rösta.


Pinja

Håller med om fisket, men också om de verkliga hoten mot mänskligheten. Det är INTE CO2-utsläppen och ev. havsnivåhöjningar! Dessa sker ständigt på jorden. [image]
Det handlar i stället om den vettlösa förstörelse av både havs- och landbiotoper som accelererar. Plast i haven, försaltning av odlingsområden via konstbevattning med flodvatten, uttorkning av områden via konstbevattning (läs Aralsjön), kalhuggning av skogsområden och djungler för monokulturell odling (läs oljepalmer), hänsynslösa metoder för mineralutvinning, missbruk av antibiotika, ständigt ökande utsläpp av svårnedbrytbara läkemedelsrester till vattendrag och hav som påverkar faunan.

Varför kan inte debatten handla om de verkliga farorna i stället för endast CO2?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum