Avatar

En debattartikel om fiskefrågor...

av Håkan, Göteborg, söndag, maj 05, 2019, 10:12 (436 dagar sedan) @ Pinja

Apropå rubriken i denna tråd. Jag skrev så här nyss till Isabella Lövin på hennes Facebook sida. För övrigt har jag bestämt mig att rösta på m i EU valet.

Isabella, jag vet ju att du inte själv kandiderar till EU parlamentet. Jag har ju brukat rösta på dig för den fina insats på fiskeriområdet du gjorde där på din tid. Just fiskefrågan är ju en av de allra viktigaste, en där resultat endast kan nås samfällt inom EU. Ändå har jag inte sett att en enda kandidat till EU valet tagit upp frågan i något tal eller debatt artikel. Inte någon från Miljöpartiet heller. Jag kan dessvärre inte rösta på MP på grund av er fullständigt vanvettiga hets mot vanliga bilister, och er migrationspolitik. Men får jag få be dig om en sak. Gå ut och skriv en debattartikel om fisket, var vi står idag och vad som står på spel. Redogör för fakta, tala om vad som bör göras, och begär svar på tal från övriga partier. Det kommer ge er stöd, och, de andra kommer att behöva svara, och jag kommer att få vägledning att rösta.


Pinja

Väl skrivet, Pinja, få se hur hon återkommer.

Beträffande ditt val av parti att rösta på är det i samma riktning jag själv funderar, men som kanske framgått här röstade jag på KD i höstas och jag lutar fortfarande mer åt det hållet, men det är ännu några veckor att fundera vidare.

Jag förmodar att det är förstanamnet du tänker dig, eller är det någon annan du kryssar?

Jag har kollat lite på nätet och Tobé verkar vara en intressant människa, inte minst då han varit egenföretagare i många år och inte bara politiker sedan barnsben, och hur andra upare ser på honom och frågorna i övrigt hoppas jag att få ta del av nu.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum