Avatar

Kan vara värt att läsa

av Håkan, Göteborg, lördag, februari 15, 2020, 11:12 (1532 dagar sedan) @ Seawolf

Saudiarabiens stöd i flera decennier till bl.a. moskebyggen i Sverige är bara ytterligare en konspirationsteori förstås. Jaja.
Likväl som att Churchills påståenden om Hitlers långsiktiga krigsförberedelser och hotbild avfärdades länge som en form av konspirationsteori. Minns Chamberleins ord "Fred i vår tid".
Jaja.

Föreslår att du läser på grundligt om Bommersviksvänsterns långsiktiga arbete och strategi för att komplett dominera S Du kan förstås ta med i begrundandet det faktum att snart sagt varenda offentlig verksamhet sedan decennier erövrats av rödgröna aktörer. Konspiration eller rent sammanträffande?

Är Saudiarabiens finansiering av moskebyggen, och deras utbildning av dessas imamer, en del av S-regeringars medvetna politik, Seawolf?

Hur du ser Churchills tid och de misstag som gjordes som stöd för att det i dagens Sverige finns konspirationer av det slag jag inte tror på, kanske du kan utveckla lite mer?

Det du föreslår att jag läser på om är bland annat det Sven-Barry just nämnt om som "...kaskader av länkar...", men med skillnaden att endast ett fåtal av det jag läst eller lyssnat till har blivit någon kaskad på upa.
Men jag har läst och lyssnat, och din syn på hur S och dess inre och yttre grupper med allt mer religiösa och etniska inslag är fördärvliga för landet delar jag helt.

Det är tron på att allt är ett sedan sedan årtionden väl definierat mål som nu börjar nås jag vänder mig emot, och återigen för att inga konspiratörer är så skickliga i verkligheten.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum