Avatar

Farron Balanced

av Seawolf @, fredag, december 25, 2020, 10:14 (25 dagar sedan) @ Håkan

För att inte tala om Bommersviksvänstern
....mera.


Jag kan lyssna på Westerholms talversion, Seawolf, men den andra länken är till en artikel bakom en vägg där man måste vara abonnent.

Jag hade under några år ett abonnemang på ledarsidorna.se men avslutade det av olika orsaker häromåret.

En orsak var att under en lång tid nästan varje dags artikel handlade om islamism på olika sätt, och med tröttsamma upprepningar av vilka politiker som gjort vad och var gifta med vem och vilka organisationers företrädare varit i samröre med antisemiter osv osv.

Inga missförstånd nu, allt detta är en del av varför Sverige is going down the drain och jag ser detta lika allvarligt som Johan Westerholm gör, men kopplat till ett omodererat kommentarsfält där de flesta inlägg var från permanenta troll blev det för mycket till slut.

Få se om jag blir plusmedlem igen, Johan Westerholm är en av de mest seriösa i debatten om islamism, och utvecklingen av detta är en slags ödesfråga för Europa.
Det Macron nu börjar ta tag i är något som alla nationer borde ta tag i, men är det någon som tror att Sverige tillåts göra det av de religiösa skuggorna bakom regeringen?

Nej, i stället ökas nästa år biståndet till organisationer kopplade till islamism och terrorism.

Illa var det värre men nu är det mycket förr...

Håkan

Och du förmår inte se sambandet mellan att Frankrike har personval i enmans valkretsar och att de tar tag i islamisternas inflytande?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum