Avatar

Adam Cwejman sätter bättre ord än jag kunde...

av Seawolf @, lördag, januari 09, 2021, 07:32 (9 dagar sedan) @ Pinja
Ändrad av Seawolf, lördag, januari 09, 2021, 07:47

Invandringsvänlighet har två totalt väsensskilda grunder.
Den ena, Reinfeldts, är en önskan att släppa in så mycket invandrare så att välfärdssystemet faller ihop varefter hans "Sovande Folk" inser den rätta sanningen och röstar konservativt, samtidigt som LO faller sönder av att massor av dessa invandrare jobbar stenhårt till mycket låga löner, och mestadels svarta sådana.
Den andra, och numera förhärskande, är att i takt med att alltmer av de klassiska LO-väljarna överger vänstern politiskt, och man ännu inte uppnått en så stor mängd politiskt tillsatta offentliganställda som röster rött, så måste man importera miljontals invandrare på bidrag för att dessa skall komplettera väljarmängden med trogna rödröstare.
Som bekant är numera detta mål nästan, men inte riktigt, uppnått: Offentliganställdas och invandrarnas röster räcker nästan för att nå regeringsmajoritet. Det fattas fortfarend sisådär en halv miljon lågutbildade bidragsinvandrare.
Högutbildade invandrare som har jobb jagas med blåslampa, minsta lilla formella fel och de förvisas ur landet direkt. De är ju olämplig valboskap, de röster ju troligen inte rött.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum