Avatar

Adam Cwejman sätter bättre ord än jag kunde...

av Håkan, Göteborg, lördag, januari 09, 2021, 17:43 (19 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag anar att det "vissa hållet" är trollet, dvs jag, Sven-Barry.

Du ligger ju mycket långt till höger på H-V-skalan, men den enda riktigt tydliga extremism du så skamlöst torgför på detta ytterst marginella plank är ju din länkextremism.

Du gör krumbukter som en kåt katt i mars för att signaturen Seawolf ska hålla med dig i någon enda av dina länkexcesser men blir tsynbart kränkt och besviken när belöningen uteblir.

Försök ha en egen åsikt om något annat än att jag är ett s.k. troll, så ska du se att signaturen Seawolf och vi andra kan respektera dig bättre då du frimodigt står för något eget i stället för en länkadress.

Mvh Sven-Barry, rätt ilsken

Visst var det dig jag syftade på med min tanke om att du nu kanske måste göra mig till vänsterextremist, Sven-Barry, och jag påminner om att det var du själv som lade till definitionen troll i signaturen i ett av dina inlägg.
Eftersom detta ändå blev så kränkande att du för andra gången återkommer till det ska jag naturligtvis inte fortsätta att försöka vara lite lättsam genom att ta upp dina egna små trix.

Så jag är enligt dig fortfarande mycket långt till höger, vilket enligt den för mig något överraskande omdefinitionen av partiernas hemvist sätter mig tillsammans med V och MP numera, är det så du menar?
Eller håller du inte med om Pinjas och möjligen Seawolfs syn på detta? Jag skriver möjligen Seawolfs då jag ännu tror han bara skojade med Pinja.

Men vad är du ilsken för, jag har framfört många åsikter om många saker och också frågat andra vad de har för åsikter. Du är välkommen att skriva om din syn på annat än mig, om så är möjligt.

Jag har aldrig skrivit något som motiverar påståendet om extremism, vilket du otaliga gånger bekräftat då jag bett dig hänvisa till något.

Det hela löser sig, lugn och fin.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum