Moderata muslimer, finns de?

av Gunnar S ⌂, onsdag, december 02, 2009, 19:14 (5267 dagar sedan) @ Tomas E

Jaha, nu var det slut på argumenten ett slag? Dags att ifrågasätta!


Mina uttalanden bygger på goda vänner, såväl muslimska, kristna och agnostiker bosatta i dessa områden, jag rör mig rätt ofta där, och på en till mig närstående person som utövar hela sitt yrkesliv sedan många år i mitten av det många kallar för ett ghetto. Och inte minst, en del läsning av sådant som skrivs och publiceras - där.

Nu när jag ställts till svars och svarat ärligt och uppriktigt så skulle det skulle vara intressant att vet varifrån du fått din kunskap. Jag tycker mig ana att den besitter högre kvalitet än min. Gör den det?

Jag tror Newsmill inte är riktigt rätt forum för muslimers diskussioner kring inriktningar av islam och frågor kring assimilering av samma skäl som jag inte tror det skulle vara en bra idé att flytta klotterplanket, dig (ja du är ju redan där iofs) mig, Ljusne-Håkan, Sven-Barry, Morpheus och alla andra klottergubbar dit ioch käbbla där.

Skulle det ändå ske, kan väl du också hjälps till med svenskan? Du är väl lika angelägen som jag att just sanningen kommer fram, eller hur?


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum