Moderata muslimer, finns de?

av Tomas E @, onsdag, december 02, 2009, 20:18 (5266 dagar sedan) @ Gunnar S

Jag tror Newsmill inte är riktigt rätt forum för muslimers diskussioner kring inriktningar av islam och frågor kring assimilering av samma skäl som jag inte tror det skulle vara en bra idé att flytta klotterplanket, dig (ja du är ju redan där iofs) mig, Ljusne-Håkan, Sven-Barry, Morpheus och alla andra klottergubbar dit ioch käbbla där.

Skulle det ändå ske, kan väl du också hjälps till med svenskan? Du är väl lika angelägen som jag att just sanningen kommer fram, eller hur?

Newsmill var bara ett förslag, dels därför att extremislamisterna redan florerar där och borde bli emotsagda av fler muslimer än Pekgul, dels därför att det är lätt att bli publicerad där. Har du bättre förslag på forum, bör givetvis ett sådant väljas. Det är väl rätt självklart att man försöker välja bästa möjliga alternativ? Eller väljer du avsiktligt ett båtalternativ som inte är bästa möjliga givet dina behov och begränsningar?

Jag hjälper gärna till med språkbehandlingen, men föreslog dig av den enkla anledningen att du har kontakter i den här gruppen, medan jag saknar dem. Dessutom klarar vi båda två av att få ett inlägg i mer än läsbart skick. Om du inte har tid eller lust är du eller någon av dina bekanta välkomna att kontakta mig. - Antar du utmaningen - med eller utan invektiv från dig?

--
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum